Privacyverklaring

Privacyverklaring Soapz.nl

Beste bezoeker van deze website,

Dit is mijn privacyverklaring. Hieronder leg ik uit hoe ik met je persoonsgegevens omga. Dat is namelijk wettelijk verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die mei 2018 definitief wordt ingevoerd.

Iedereen die personengegevens verwerkt of beheert, moet aan die regels voldoen. De overheid, bij monde van de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens, eist dat er netjes wordt omgegaan met de persoonlijke informatie. De cookieverklaring hoort daar ook bij. Die moet op een aparte pagina staan en die vind je hier.

Onderstaande regels hebben betrekking op de website soapz.nl

De website wordt beheerd door Mevrouw Soapz, eigenaar is C.W. Ruijsch van Dugteren te IJsselstein.

Je kunt me bereiken via het contactformulier op de website, via het emailadres info @ soapz punt nl, of de mailknop op de Facebookpagina.

Ik verzamel ook persoonsgegevens voor het versturen van de nieuwsbrief naar de betreffende e-mailadressen. Of het versturen van een product dat je hebt aangeschaft.

Je naam en het e-mailadres worden opgeslagen. Bij een bestelling wordt ook je fysieke adres opgeslagen. Bij een bestelling kun je als gast afrekenen of een account aanmaken.

Als iemand zich aanmeldt voor de nieuwsbrief dan wordt er expliciet  om een bevestiging gevraagd. Daarmee worden valse meldingen en grappenmakers uitgesloten. Elke verstuurde nieuwsbrief bezit een link voor het opzeggen van de nieuwsbrief. Daarmee kun je altijd zelf opzeggen.

De persoonsgegevens die jij invult in mijn website (dus niet de nieuwsbrief)  worden net zo lang bewaard totdat de ‘abonnee’ het opzegt. Als er een opzegging binnenkomt, worden de gegevens volledig verwijderd. Wil je dat jouw klantgegevens worden verwijderd? Stuur dan een email met dit verzoek, dan maak ik het meteen in orde. Je hebt namelijk het wettelijk recht om  de verwijdering  van de gegevens te eisen.

Ik stuur de persoonsgegevens aan niemand door.

Het invullen van persoonsgegevens gebeurt via een Secure Server, je ziet dat aan het groene vinkje in de adresbalk van je browser.

De veiligheid van mijn website wordt ook optimaal ingesteld via een speciale beveiligingsplugin. Die maakt het extra lastig voor digitale boeven om in te breken op de site. Mocht er ondanks alles tóch een beveiligingslek zijn (geweest), dan ben ik verplicht om dit te melden.

Sommige van de plugins zoals AddtoAny (de like buttons), Jet Pack, Google Analytics of mijn eigen site statistieken, verzamelen wél technische gegevens zoals welke browser er wordt gebruikt,  ‘Third party cookies’, of welk internetadres je hebt gebruikt. Meer info over wat bijvoorbeeld AddtoAny doet op het gebied van privacy vind je hier.

  • Inspiratie voor deze tekst is gevonden op campersmuikjegaatlos.nl
Delen is fijn!

Winkelmand